tag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post1087233356830107302..comments2024-03-28T10:41:25.210+01:00Comments on Kuchnia obłędnie zdrowa: Makrela w sosie musztardowymKingahttp://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-22282133036946244582013-04-12T23:00:04.826+02:002013-04-12T23:00:04.826+02:00Proszę o podanie przepisu na papugorybę
Proszę o podanie przepisu na papugorybę<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-43513496437596300142010-11-11T12:16:54.625+01:002010-11-11T12:16:54.625+01:00Kinga tego sie obawialam. Czytalam wczesniej, ze m...Kinga tego sie obawialam. Czytalam wczesniej, ze mozna tam kupic rozne fajne rzeczy, ktorych nie ma w normalnej sprzedazy, np. mrozone szparagi poza sezonem. Problem w tym, ze do makro trzeba miec karte. Mazlonek co prawda ma jakas sprzed 10 lat, kiedy jeszcze prowadzil dzialalnosc, ale mysle, ze ona juz jest niewazna. Wszyscy zas wokolo pracuja na etacie. <br /><br />Nad tym piernikiem to faktycznie trzeba duzo wczesniej pamietac, ale warto.<br />Tutaj podaje link do mojego piernika, w ktorym sa linki i cenne wskazowki wielu forumowiczow odnosnie jego wykonania i lezakowania. <br />http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,87049980,87049980.htmlthiessahttp://sfinjak.wroclaw.pl/eggblognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-27328460440560697132010-11-10T16:54:13.304+01:002010-11-10T16:54:13.304+01:00Mmm..pysznie wygląda! Jeszcze nie jadłam świeżej m...Mmm..pysznie wygląda! Jeszcze nie jadłam świeżej makreli..wędzona owszem:)))andzia-35https://www.blogger.com/profile/08685970084825479185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-53467875787763200942010-11-10T14:33:50.393+01:002010-11-10T14:33:50.393+01:00Thiesso, tak to sieciówka i sama bym nie uwierzyła...Thiesso, tak to sieciówka i sama bym nie uwierzyła, gdybym nie zobaczyła na własne oczy - macro cash! Ktoś zachęcał mnie dobre kilka miesięcy do sprawdzenia, a ja byłam przekonana, ze to nie możłiwe, że dobre ryby to tylko w almie, choć wybór ograniczony do hodowlanych i to 4 rodzajów! Dziś sobie myślę jaka ta Alam beznadziejna, wybór żałosny, a jakość ani grama nie lepsza niż w macro. Ba, nawet gorsza, skoro tuńczyka mają jedynie hodowlanego, a w macro mozna dostać nie pochodzącego z hodowli. Za to ceny w Almie wyborne - co najmniej 2 razy wyższe niż w macro. Polecam spróbować, bo jesli lubisz robić ryby, to taki wybór daje możłiwość wykorzystania kolejnych setek przepisów, że nie wspomnę o radości jedzenia ciągle innej ryby i oczywiście o walorach odzywczych!<br /><br />Nemi cieszę się, ze coś Ci na moim blogu wpadło w oko!<br /><br />Joanno, nie doczytałam o tym leżakowaniu 6 tyg. Jezu, ten piernik to to faktycznie działanie długoplanowe!Kingahttps://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-9102022021255887952010-11-10T14:22:50.813+01:002010-11-10T14:22:50.813+01:00Kinko
jeśli chodzi o ten piernik staropolski to on...Kinko<br />jeśli chodzi o ten piernik staropolski to on 6 tygodniu leżakuje bez pieczenia, a później można go jeść 4 dni po upieczeniu:) wiec na niedzielę nie zdążysz:)... ale na świeta tak:)<br />pozdrawiam Jola szyndlarewiczJolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-9895045982114076842010-11-10T11:49:52.791+01:002010-11-10T11:49:52.791+01:00Smakowicie tutaj;) I jak zdrowo! Kilka przepisów z...Smakowicie tutaj;) I jak zdrowo! Kilka przepisów zachowałam sobie do wypróbowania;DNemihttps://www.blogger.com/profile/00304506692259798223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-53535202066046334312010-11-09T22:46:38.852+01:002010-11-09T22:46:38.852+01:00Nie no lucjan, zabnica, miecznik, barramundi (widz...Nie no lucjan, zabnica, miecznik, barramundi (widzialam ostatnio mrozone i z braku laku chyba kupie)i nawet chociazby makrelki. Toz to prawdziwa orgia wejsc do takiego sklepu. Moze to jakis sieciowy i w innych miastach tez sa a ja o tym nie wiem?<br />A makrela marzy mi sie od dawna calkiem podobna z maselkiem, natka i tymiankiem.thiessahttp://sfinjak.wroclaw.pl/eggblognoreply@blogger.com