tag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post3706471196136727452..comments2024-03-29T08:25:29.200+01:00Comments on Kuchnia obłędnie zdrowa: Ratatouille z pieca z fenkułem, z kozim serem pod kruszonkąKingahttp://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-73682713396275854002011-01-31T10:01:53.700+01:002011-01-31T10:01:53.700+01:00wczoraj robiłam ratatouille, w bardziej klasycznej...wczoraj robiłam ratatouille, w bardziej klasycznej wersji, ale powiem Ci Kingo, ze Twoja wersja bardzo mi się podoba<br /><br />książki zaś bardzo Ci zazdroszczęNinahttps://www.blogger.com/profile/03295508305290951755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-46518523972099632762010-10-26T13:24:46.986+02:002010-10-26T13:24:46.986+02:00łasuchu, jeśli jeszcze nie dałaś drugiej szansy fe...łasuchu, jeśli jeszcze nie dałaś drugiej szansy fenkułowi, to spróbuj. Ja do niedawna omijałam go szerokim łukiem i nie używałam w kuchni i nie jadałam potraw, w których występował, bo raz się zraziłam i kojarzył mi się z nieakcepotowanym smakiem anyżku. Ale spróbowałam go w rybie pieczonej na fenkule właśnie. Skusiłam się, bo rybojad jestem i stwierdziłam, ze najwyżej samą rybę zjem. I olśnienie, pieczony traci ten okropny posmak anyżkowy i jest prawie neutralnyu, pyszny.<br /><br />Konsti, cieszę sie, ze Ci się przepis spodobał. Ja przymierzam się do Twojej zupy z awokado, dam znac jak już zrobię.Kingahttps://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-78873501861398653732010-10-26T09:50:17.504+02:002010-10-26T09:50:17.504+02:00A ja akurat przepadam za fenkulem, pewnie nawet wi...A ja akurat przepadam za fenkulem, pewnie nawet wiecej bym go wkroila:))) No i ten ser kozi pod kruszonka, swietny pomysl! Zdecydowanie do wykorzystania.<br />Pozdrawiam serdecznie.Konstihttps://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675817472165936853.post-51685990563304502492010-10-26T06:52:04.386+02:002010-10-26T06:52:04.386+02:00pomijając fenkuł, który jest dla mnie absolutnie n...pomijając fenkuł, który jest dla mnie absolutnie nie do przejścia, takie ratatouille to fajna rzecz :-)skoraq cookshttps://www.blogger.com/profile/05451435701447064568noreply@blogger.com